Pärast ränka kukkumist paistab tunneli lõpust valgust

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hüljatud masinatehases suvel õnnetusse sattunud poisi ema sõnade järgi on tema elu endiselt pidev tormamine, kuid suuresti tänu nii mõnelegi heale inimesele näeb ta tunneli lõpus veidi valgust.
Hüljatud masinatehases suvel õnnetusse sattunud poisi ema sõnade järgi on tema elu endiselt pidev tormamine, kuid suuresti tänu nii mõnelegi heale inimesele näeb ta tunneli lõpus veidi valgust. Foto: Ants Liigus

Pärnus hüljatud masinatehases 21. juuni õhtul rängalt vigastada saanud 14aastase Kareli ema Sille tõdes, et tema elu on endiselt pidev tormamine, kuid tunneli lõpust paistab pisut valgust.

Sellest hoolimata, et nimekiri tegevustest, mis õnnetuse tagajärgede leevendamiseks tuleb ära teha, ei taha kuidagi lüheneda.

Sille möönis, et ta oli esiti hirmul, kui Pärnu Postimees avaldas oktoobri keskpaigas ehk ligemale neli kuud pärast traagilist õnnetust soovi tema läbielamisi ja tragöödia üksikasju üldsusele avada. “Olin valmis kommentaarideks, et poja õnnetus on kasvatamatuse tulem ja et poiss on juhtunus ise süüdi,” sõnas Sille. “Kuid väide, et hoopis mina peaksin vabandust paluma, kuna minu laps läks ennast tapma ja püha eraomandit rüvetama, oli ikka liig!” tõi ta seejärel näite netikommentaarist 17. oktoobri Pärnu Postimehes ilmunud artiklile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles