Gulliveri teatrimängu võitis Kuninga kool

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla teater.
Endla teater. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Gulliveri teatrimängu tasavägises finaalis heitlesid Sütevaka humanitaargümnaasiumi ja Kuninga tänava põhikooli võistkond ning alles viimases voorus selgus võitja – Kuninga kool.

Võidukasse võistkonda kuulusid Johanna Greete Allas, Liisa Aunapuu, Anna Maria Hermann, Janely Kangur, Heleen Saarse, Iris-Epp Sildnik ja Liis Õmblus.

„Finaalmäng kulges Sütevaka võistkonna napil juhtimisel, kuni ristsõnavoor kallutas ülekaalu Kuninga kooli võistkonnale,“ kirjeldas mängu juht Jaak Känd.

Endla Teatrikohvikus toimunud teatrimängus esitati võistlejatele viis mälumänguküsimust teatrist ja filmist, edastati võistkonnakaaslastele kehakeele abil kümme sõna, lahendati krüptogramm Endla näitlejaist ja lavastajaist ning etendati raamatu "Imeflööt" muinasjutul põhinev näitemäng. Sütevaka võistkond mängis "Põrsakest ja hunti", Kuninga tiim aga muinasjuttu "Kolm tarka nõuannet".

Finaalmängu külaline oli Endla kommunikatsioonijuht Hedi-Liis Toome, kes rääkis oma tööst Endlas, õpingutest ja varasemast tööst Eesti teatrifestivali tiimis ning hindas näitemänge.

Kuninga kooli võistkonda autasustati Endla priipääsmete ja Rahva Raamatu kinkekaartidega, veebruaris sõidavad nad teatrireisile Tallinna. Teiseks tulnud Sütevaka võistkonda ja poolfinaalides kaotanud võistkondi premeeriti Rahva Raamatu kinkekaartidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles