Tuka talu koplis naudivad hobused valget vaikust

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Mina vahetasin oma lehma hobuse vastu, sest hobused meeldivad mulle lapsest peale,” räägib Tuka talu perenaine Anne Gorbunova.
“Mina vahetasin oma lehma hobuse vastu, sest hobused meeldivad mulle lapsest peale,” räägib Tuka talu perenaine Anne Gorbunova. Foto: Urmas Luik

Tuka talu lemmikloomad on Eesti hobused Timmu ja Tõmmu, kelle perenaine Anne Gorbunova võttis pidada, kui ta tühjaks jäänud isakoju päriselt elama tuli.

Tuka ei ole talu pärisnimi, selle andsid ametnikud, kes omandireformi ajal riigi algusaastatel maid mõõtsid ja vaatasid, et koht asub ilusa metsatuka sees.

“Hobused on mulle lapsest peale meeldinud, nii kui Vene ajal kuskil hobune seisis, seisin mina autoga seal, aga mul endal on hobused alles 2010. aastast,” seletab Tuka talu perenaine, kelle nime leiab Eesti hobusekasvatajate seltsi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles