Baaridaamid on saanud öösel nii peksa kui mehele

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piiri kioski pikaaegne baaridaam Juta Odolaždsenko toitis inimeste kõrval tänavu suvel sõbralikku rebast, kes käis kioski uksel viinerit lunimas.
Piiri kioski pikaaegne baaridaam Juta Odolaždsenko toitis inimeste kõrval tänavu suvel sõbralikku rebast, kes käis kioski uksel viinerit lunimas. Foto: Urmas Luik

Pärnu öösel avatud söögikohtades tuleb alatasa ette nii purjutajate vahelist ärplemist, sõrmedega söömist kui baaritöötajatega kurameerimist.

Pärnu kesklinnas asuva Nikolai Lehtla juhataja Helena Tammela kinnitusel saabub neil sügistalvel kiireim tööaeg kella kahe ja nelja vahel öösel, kui inimesed hakkavad klubidest lahkuma.

Lehtla on nädalavahetusel avatud kella kuueni hommikul ja köök lõpetab töö pool tundi enne sulgemist ehk selle ajani saab tellida kõike menüüs leiduvat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles