Raamat ärgitab vardaid haarama ja beebidele kuduma

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatu esitlusel Kookoni kohvikuga ruume jagavas Woolminti käsitööpoes, kus Mihkelson ise töötab, sai näha tema tööjuhiste järgi kootud beebimütsikesi, kampsuneid ja papusid.
Raamatu esitlusel Kookoni kohvikuga ruume jagavas Woolminti käsitööpoes, kus Mihkelson ise töötab, sai näha tema tööjuhiste järgi kootud beebimütsikesi, kampsuneid ja papusid. Foto: Ants Liigus

Pärnakas Triin Mihkelson talletas raamatusse “Hingesoojad kudumid beebidele ja väikelastele” ainese kõige väiksemate pereliikmete pehmete riietega hellitamiseks.

Avita kirjastuses välja antud raamatust leiab kleidikeste, särkide-pükste, mütside, papude ja beebitekkide fotod ning tööjuhendid. Mustrite seas leidub sobivaid nii algajale kui kogenud kudujale.

“Sageli hakkavadki naised oma kudumisoskusi meelde tuletama, kui perre sünnib laps või lapselaps,” arvas Mihkelson. “Beebid on ju nii armsad ja tahaks neile midagi eriti pehmet ja ilusat kinkida.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles