Lääne päästekeskus: hoiame tormiilmal silma peal

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne päästekeskuse pressiesindaja Katariina Vaabel ütles, et pääästetöötajad hoiavad ilmaprognoosil hoolega silma peal.
Lääne päästekeskuse pressiesindaja Katariina Vaabel ütles, et pääästetöötajad hoiavad ilmaprognoosil hoolega silma peal. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Lääne päästekeskuse pressiesindaja Katariina Vaabel ütles, et pääästetöötajad hoiavad ilmaprognoosil hoolega silma peal.

"Oleme valmis reageerima nii tavapärastele kui tormist tingitud päästesündmustele. Ilmateenistuse prognoosi kohaselt ei ole Lääne-Eestis mereveetase tõus selline, et see ohustaks madalamaid rannaalasid, inimesi või nende elumaju," selgitas Vaabel.

Siiski soovitab Vaabel inimestel tugeva tuule tõttu õuest kerged esemed ja mööbel kokku korjata, sulgeda uksed ja aknad ning parkida sõidukid murduvate puude eest lagedale või garaaži. Samuti tuleks arvestada elektrikatkestustega ja mobiiltelefonide akud täis laadida. Päästeteenistus soovitab raju ilmaga pigem siseruumides püsid. Väljas liikudes või autoga sõites tuleb murduvate puude tõttu ettevaatlik olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles