Lääne häirekeskus ähvardati õhku lasta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne häirekeskus.
Lääne häirekeskus. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Politsei pidas kinni kaks meest, kellest üks tegi pommiähvarduse Lääne ja teine Lõuna häirekeskuse hoonele, kummagi puhul reaalset ohtu ei olnud.

Neljapäeva õhtul helistas häirekeskuse numbril mitmel korral mees, kes ähvardas Lääne häirekeskuse hoone õhku lasta. Politsei asus helistaja asukohta selgitama ning samas kontrollisid demineerijad üle maja ja selle ümbruse. Ka sel juhul ei tuvastatud midagi ohtlikku. Samal õhtul pidas politsei kõne teinud 54aastase Aivari tema Pärnus paiknevas elukohas kinni. Alkoholijoobes mees paigutati kainenema, kust ta järgmisel päeval kohtu ette läks. Oma teguviisi põhjendas ta tarbitud alkoholiga.

Eile tunnistati varem kriminaalkorras karistatud Aivar süüdi avaliku korra raskes rikkumises. Pärnu maakohus määras talle karistuseks 446 üldkasuliku töö tundi, mis kuulub täitmisele aasta jooksul. Kui mees seda tingimust ei täida, ootab teda ees aasta ja kahe kuu pikkune vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles