Maalapsed esinesid etlusvõistlusel

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lydia Koidula ausammas Pärnus Koidula pargis.
Lydia Koidula ausammas Pärnus Koidula pargis. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Pärnu maakonna  etluskonkursil „Koidulauliku valgel“ olid parimad Cätlin Sutt ja Auris Aleksandrov.

Põhikooliosas esikoha vääriliseks tunnistatud Cätlin Sutt õpib Uulu põhikoolis ja tema õpetaja on Ly Soosaar. Teiseks tuli Johhanna Elisabeth Jäärats Jõõpre põhikoolist (õpetaja Helle Kirsi) ja kolmandaks Martin Kaljuste Vändra gümnaasiumist (Eva-Liisa Mälksoo).

Žürii märkis ära veel Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpilase Kendra Roseni (Ly Kuningas), Paikuse põhikoolist Julia Laidvee ja Kertu Kasemetsa (Sirje Tannebaum) ning Häädemeeste keskkoolist  Elisse Juuremaa (Silvi Murulauk) esituse.

Gümnasistidest võitis Auris Aleksandrov Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Ly Kuningas), teise koha pälvis Gert Gentalen Tõstamaa keskkoolist (Kirsti Talu) ja kolmanda Laura Jõe samuti Tõstamaa keskkoolist (Mari Lühiste).

Veel märgiti ära Häädemeeste keskkooli õpilase Carolina Tali (Kaire Laine) ja Vändra gümnaasiumi õppuri Kitija Šohireva (Eva-Liisa Mälksoo) esitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles