Euromänguks soojendati end lätlastega

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Raadik.
Andrus Raadik. Foto: Urmas Luik

Homme Ungaris Kaposvaris oma tänavust euroteed jätkav Pärnu võrkpallimeeskond alistas nädalavahetusel nii Riia kui Kuldiga pallurid ja jätkab baltlaste Saja liiga liidrina.

Pärnakate peatreener Avo Keel jagas lätlastega mängides meestele pigem puhkust kui lihvis kuuikut, kellega ungarlasi murdma minnakse. Laupäeval piirdusid soojendusega nurgaründajad Andrus Raadik ja Kardo Kõresaar, pühapäeval Taavet Leppik ja Jaanus Nõmmsalu. Ka ei tulistanud kaks päeva jutti tempomehed ja diagonaalründajad. Vaid sidemängija Martti Keel ja libero Edgar Järvekülg töötasid kaks päeva täiega.

Laupäevases mängus RTU/Robežsardzega mängis Pärnu hästi, peremehe rollis polnud kahtlust ka mõne väikese mõõna ajal. Riialased jäid hätta servi vastuvõtul, Pärnu poolel oli võimsas hoos Hindrek Pulk, kes lõi 31 tõstest punktiks 20 ja sai enda arvele Pärnu selle mängu kõik viis serviässa. Taavet Leppik lisas 11 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles