Rannahotell lööb suveks särama

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
On igati sümboolne ja kena, et Olev Siinmaa ja Anton Soansi projekteeritud Rannahotell saab korda Siinmaa 135. sünniaastapäevaks, mil Vallikäärus avatakse Pärnu omaaegsele linnaarhitektile pühendatud mälestusmärk.
On igati sümboolne ja kena, et Olev Siinmaa ja Anton Soansi projekteeritud Rannahotell saab korda Siinmaa 135. sünniaastapäevaks, mil Vallikäärus avatakse Pärnu omaaegsele linnaarhitektile pühendatud mälestusmärk. Foto: Ants Liigus

Pärnu Rannahotellis käivad mahukad rekonstrueerimistööd, mille käigus vahetatakse välja kõik tehnosüsteemid ja suurem osa aknaid, samuti antakse uus ilme numbritubadele ja restoranile.

Septembris alanud remont on ajaloolise hotelli esimene põhjalik uuenduskuur pärast 1994. aastat, kui nõukogude ajal sanatoorium Estonia peahoonena teeninud majas avati pärast kapitaalseid töid hotell, nagu oli olnud sõjaeelses Eesti Vabariigis.

“1994. aastast alates on küll kergemat sorti värvitöid tehtud ja siin-seal mööblit vahetatud, aga ei enamat. Nüüd oleme võtnud selle väärika hoone kordategemise tõsisemalt käsile,” sõnas Rannahotelli tegevjuht Siim Sildmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles