Kutsehariduskeskusel valmis kümnes aastaraamat

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa kutsehariduskeskus (PKHK) jõudis kümnenda aastaraamatu väljaandmiseni, juubelihõnguline aastaraamat võtab kokku 2014/215. õppeaasta.

PKHK direktori Riina Müürsepa arvates on oluline, et trükivalgust näinud aastaraamat sisaldaks koolile tähtsaid sündmusi ja igapäevaseid pingutusi ning talletaks nõnda Pärnu maakonna suurima õppeasutuse ajalugu.

Kümnes aastaraamat annabki põhjaliku ülevaate PKHK osakondadest, töötajatest, lõpetajatest, tunnustustest ja kajastab struktuuriüksuste juhtide mõtteid, kokkuvõtteid tehtust, lisatud on palju pilte ja ülevaatlikke arvandmeid.

Kui vaadata õpitelemusi, võib 2014/2015. õppeaasta kutsehariduskeskusele igati kordaläinuks lugeda.

Üleriigilistel kutsevõistlustel saavutati rekordarv medaleid. 18 võidetud medalist viis olid kuld-, kuus hõbe- ja seitse pronksmedalid. Kooli esindas kutsemeisterlikkuse võistlustel 53 silmapaistvat õpilast.

Tublide õppurite tulemused ja kõik muu olulise kogus ning toimetas raamatutekstiks kutsehariduskeskuse avalike suhete juht Anneli Rabbi, tehnilise poole pealt olid talle abiks Eda Tiismaa ja Kaie Laur kooliraamatukogust.

Kümnenda aastaraamatu ilmumise puhul talletati aastaraamatuks ka kaks seni puudu olnud esimest õppeaastat kooli ajaloos.

Endise PKHK õppedirektori Tiiu Orgvee eestvedamisel koondati arhiivi- ja fotomaterjalide põhjal kaante vahele õppeaastad 2003/2004 ja 2004/2005. Neil aastatel on oluline roll kogu kooli edasises arenguloos, kuna siis rakendus Euroopa Liidu rahastatav projekt "Pärnumaa kutsehariduskeskuse infrastruktuuri väljaehitamise I etapp 2003–2006".

See oli üleminekuperiood, kui säilitati endisi tavasid, ent samas pandi alus muutustekursil kooli uutele traditsioonidele.

Kõik ilmunud aastaraamatud on kättesaadavad kutsehariduskeskuse kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles