Galerii: Tõstamaal jäljendati Eurovisiooni artiste

, Tõstamaa keskkooli huvijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tõstamaa keskkoolis toimus möödunud neljapäeval traditsiooniline Playbacki show, mille teema oli Eurovisiooni lauluvõistlus. Kõik klassid alates 5ndast olid ette valmistanud põnevad etteasted, mida hindas kolmeliikmeline žürii. Külas oli Tootsi lasteaia-põhikooli huvijuht koos õpilastega. Õhtu jätkus diskoga.

Playback on Tõstamaa keskkooli populaarseimaid üritusi, mida noored ootavad iga aasta. Tänavune Eurovisioon mõeldi välja ühiselt. Kui teema oli paigas, pandi kuulutus internetti ja stendidele ja klassid alustasid proovidega.

Laval võis näha nii ABBA „Waterlood“, Ukraina laulu „Dancing Lasha Tumbai“, Jedward Exclusive'i "Lipsticki“ kui paljusid teisi Eurovisooni lugusid. Osa klasse miksis kava mitmest laulust, mis tegi etteaste kirevamaks ja huvitavamaks. Nii tegid õpetajadki, esitades lausa kümnest laulust koosneva etteaste. Õpetajate kava oli nii menukas, et õpilased kutsusid nad lavale tagasi.

Tootsi lasteaia-põhikooli õpilased laulsid esimesena „Leto sveti“, mida esitas Eesti Eurovisoonil. Teiseks esitasid noored Venemaa laulu „Party for everybody“, kus laval oli kuus rahvariides „tädikest“, viimasena astus ette laulja Hadisen lauluga „Dum Tek Tek“. Noored olid korralikult valmistunud, sest kõik kavad tulid kenasti välja. Külalistele kingiti kohaliku pagari küpsetatud kringel.

Kõik osalejad said midagi: klassidele jagati kommi ja silmapaistvamatele esinejatele auhindu.

Esimese koha saavutas 6. klass, kes teenis rändkarika ja kringli. Nemad esitasid Venemaa laulu „Party for everybody“, mis pälvis esikoha täpsuse ja särasilmsusega.

Teise koha saavutas 11. klass, kes miksis viiest etteastest oma kava, millest enim jäi meelde Rumeenia meeslaulja esitatud „It`s my life“ parodeerija.

Kolmandaks jäi 5. klass lauluga „Fairytale“.

Tänavune Playback oli suurepärane ja kõik kohalolijad jäid üritusega väga rahule. Noortel olid taaskord huvitavad ideed ja julgus esineda. Sedasorti üritus loob lõbusa õhkkonna ja vahelduseks on peale õppimise tore koolimajas midagi muud teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles