"Ettevõtlik pärnakas" sai ajapikendust

Kadrin Karner
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkursi "Ettevõtlik pärnakas" esikoha auhind. Arhiivifoto.
Konkursi "Ettevõtlik pärnakas" esikoha auhind. Arhiivifoto. Foto: Pärnu linnavalitsus

Pärnu linn annab "Ettevõtliku pärnaka" konkursile äriidee esitamiseks paaripäevase ajapikenduse, ideid oodatakse tänase asemel hiljemalt 3. detsembri kella 16ks.

Linna ettevõtluse arengu peaspetsialist Aare Raev sõnas, et detsembri alguse seisuga on konkursile laekunud umbes 15 äriideed, millest osa vajas siiski täpsustamist ja täiendamist. "Päris mitu esitas küll oma idee, aga see oli natuke lühike. Soovisime anda neile võimaluse idee paremini lahti kirjutada," selgitas Raev. Ta lisas, et oli neidki, kes andsid märku, et sooviksid oma idee esitada, kuid ei tea, kas jõuab seda teha 1. detsembriks.

Raev märkis, et paarilauseline mõte äriideeks ei sobi. Tuleks kirjeldades, kes on planeeritava ettevõtte klient, milliseks kujunevad ja kuidas hakkavad toimuma äriprotsessid, millised on alustamiseks vajalikud investeeringud jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles