Linn otsib aasta meest ja naist

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta mehe tiitliga kaasas käiv rändauhind.
Aasta mehe tiitliga kaasas käiv rändauhind. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus ootab ettepanekuid, et anda välja Pärnu aasta mehe ja aasta naise tiitel.

Eesmärk on väärtustada naisi ja mehi, kes lõppeval aastal on Pärnu linna arengule ja heaolule aktiivselt ja oluliselt kaasa aidanud.

Kandidaat peab olema Pärnuga seotud, ühiskondliku elu aktiivne mõjutaja, tegus kultuuri, hariduse, äri, spordi, teaduse, meditsiini või mis tahes muul elualal. Tema tegevus on aasta vältel eriliselt silma paistnud ja linnale tähtis.

Pärnu aasta mehe ja naise kandidaate võivad esitada kõik soovijad.

Ettepanekud koos põhjendustega tuleb esitada hiljemalt 7. detsembril Pärnu linnavalitsusele aadressil Suur-Sepa 16, 80098 või saata meilil linnavalitsus@lv.parnu.ee märgusõnaga "Aasta naine, aasta mees".

Vabas vormis ettepanekusse palutakse märkida tunnustamiseks esitatava isiku nimi, kontaktandmed, amet ja teenete kirjeldus, samuti ettepaneku esitaja nimi ja andmed, esitamise kuupäev ja allkiri.

Pärnu aasta mehe ja aasta naise tiitliga kaasneb rändauhind, mille miniatuurne duplikaat jääb tiitli saajale.

Kõnealuseid tiitleid on välja antud 1998. aastast. Eelmisel aastal pälvis aasta naise tiitli OÜ Trimtex Balticu juhataja Maiu Antsmaa ja aasta meheks sai OÜ Mudaravila Investeeringute juhatuse liige Margus Kangur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles