Staadionijooks kolib uuele rajale

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe Silla klubi arvates on kahe staadioni jooksu Kalevi puiestee lõik igav ja selle asemel võiks joosta rannas.
Kahe Silla klubi arvates on kahe staadioni jooksu Kalevi puiestee lõik igav ja selle asemel võiks joosta rannas. Foto: Ardi Truija

Pärnu Kahe Silla klubi otsustas visata ajaloo prügikasti aastaid jooksusõpru rõõmustanud kahe staadioni jooksu, kuid uue võistluse plaanitav rada tekitab mõneski asjaosalises kõhklusi.

Kahe Silla klubi projektijuhi Vahur Mäe teatel annavad muudatusteks põhjuse sündmuse ajakohastamise vajadus ja osalejate tõusnud ootused korralduse kvaliteedi suhtes.

“Valmib moodne Rannastaadion, mille sügisese jooksu tarbeks kasutuselevõtt on aja märk ja loomulik asjade kulg,” selgitas Mäe. “Suudame seal pakkuda eri teenuseid nagu pesemisvõimalused ja toitlustamine. Problemaatiline on seni olnud transpordi korraldus: kas osaleja peaks auto jätma stardi- või finišipaika ja kuidas võistluse eel või järel oma masin kätte saada?”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles