Driftijate rehvisuitsulehk jõuab politsei ninna

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autokogunemistel kutsuvad korraldajad üles kultuursusele, kuid uljaste noorukite käitumist on raske kontrollida.
Autokogunemistel kutsuvad korraldajad üles kultuursusele, kuid uljaste noorukite käitumist on raske kontrollida. Foto: Ants Liigus

On tavaline neljapäev Pärnu kesklinnas, kuid õhk on täis vänget rehvisuitsuhaisu. Vanem naine bussijaamas kortsutab kulmu, kui toss tema ninasõõrmetesse jõuab. Ta silmitseb Port Arturi parklat, kus kõlab vali muusika.

Parasjagu tuuritab mootorit ja laseb ketsi vanem BMW, viies rehvid arvatavasti piinava viimase piirini. Auto ümber seisavad noored, lähedalt alkoholipoest ostetud õllepurgid käes, vilistavad ja naeravad. Üle linna kõlab autokõlaritest muusika.

Järsku tulevad mööda Pikka tänavat kolm vanemat autot jõhkra mootorimüra saatel Port Arturi risti ja ajavad üksteise järel autod külglibisemisse, et liituda seltsimeestega. Bussipeatuses hakkab lapsevankris kisama beebi, kelle hääle summutab turboga ehitud vana Audi kõrvulukustavalt turtsuv mootor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles