Pärnu spaajuht kahtleb Vene turistide tulekus

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu spaadest on Tervis ja Tervise Paradiis küll Vene külastajate hulgas viimastel aastatel kõige populaarsemad olnud, ent mõlema maja ööbimiste üldarvus pole venelaste osa kuigi märkimisväärne. Arhiivifoto.
Pärnu spaadest on Tervis ja Tervise Paradiis küll Vene külastajate hulgas viimastel aastatel kõige populaarsemad olnud, ent mõlema maja ööbimiste üldarvus pole venelaste osa kuigi märkimisväärne. Arhiivifoto. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Ravispaahotelli Tervis ja Tervise Paradiisi juht Jaan Ratnik ei julge veel ennustada, kas Egiptuse ja Türgi reisidest loobunud venelased sõidavad soojamaapuhkuse nüüd jälle Eestisse.

"Me jälgime hoolega, mis sihtturgudel toimub, ja kui tekib vähegi võimalus Vene turiste siia saada, me seda üritame. Praegu on aga väga raske arvata, kas idanaabrid hakkavad Egiptuse ja Türgi sündmuste mõjul eelistama Eestit, sealhulgas Pärnut," avaldas Ratnik.

Spaajuhi jutu järgi võib ju teoreetiliselt mõelda, et äkki paneb Türgis ja Egiptuses toimunu venelasi puhkusekohana turvalist ja tuttavat lähiriiki eelistama, kuid esialgu ei maksa pärnakatel sellele suuri lootusi panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles