Nuputa tõi Kuninga kooli kaksikvõidu

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuputa esikolmik Uku Kütt (ülemises reas vasakult), Hanna Paula Volt ja Karl-Erik Volberg ning neile kannale astunud Ago Hugo Altjõe, Erki Roosme ja Siim Saarse õpivad Kuninga tänava koolis.
Nuputa esikolmik Uku Kütt (ülemises reas vasakult), Hanna Paula Volt ja Karl-Erik Volberg ning neile kannale astunud Ago Hugo Altjõe, Erki Roosme ja Siim Saarse õpivad Kuninga tänava koolis. Foto: Erakogu

Nuputa võistlusel olid Pärnu linna koolidest edukaimad Kuninga tänava põhikooli õpilased, kes võitsid esimese ja teise koha.

Uku Kütt, Karl-Erik Volberg ja Hanna Paula Volt teenisid 34 punkti ja võistluste võidu. Vaid ühe punktiga jäi neile alla kolmik Siim Saarse, Ago Hugo Altjõe ja Erki Roosme. Lapsi õpetasid Kaja Aadomaa, Katrin Kurvits ja Helle Õige.

Kolmandale kohale võistlesid end Ülejõe kooli õpilased Tuule Lind, Alex Henri Paugus ja Tõnis Tomson, nende õpetaja on Marianne Tekkel.

Nuputas võttis mõõtu 17 võistkonda Pärnu seitsmest põhikoolist.

Peastarvutamises jagasid võitu Andreas Simson ja Merili Raadik, mõlemad õpivad Mai koolis. Kolmandat kohta jagas lausa seitse õpilast: Alex Henri Paugus ja Ken-Ric Korol Ülejõe koolist, Olavi Lumberg Raeküla koolist, Karl-Erik Volberg ja Siim Saarse Kuninga koolist ning Patrick Lepik ja Kert Allik Rääma koolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles