Pariisi sõitev kliimabuss tegi peatuse Pärnus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisi kliimakonverentsile suunduv Eesti keskkonnaaktivistide kliimabuss tegi vahepeatuse Pärnus Kesklinna silla kõrval asuvas parklas.
Pariisi kliimakonverentsile suunduv Eesti keskkonnaaktivistide kliimabuss tegi vahepeatuse Pärnus Kesklinna silla kõrval asuvas parklas. Foto: Raido Keskküla

Täna Paldiski tuulepargi juurest teekonda alustanud ja Pariisi kliimakonverentsile sõitev Eesti keskkonnaaktivistide buss tegi keskpäeval peatuse Pärnus.

Kliimabussi meeskonda kuuluv Silvia Lotman märkis, et pärast Pärnut tehakse esimene suurem peatus Lätis Pļaviņu hüdroelektrijaama juures, kus räägitakse ühendatud energiaturust ja Baltimaade taastuvenergiast.

Bussiseltskonnaga liitunud Kuku raadio "Ilmaparandaja" saate juht Mart Valner märkis, et Pärnu teekond kulges üllatusteta, sest tee on kõigile tuttav. "Reisimeeleolu on rõõmus ja entusiastlik," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles