Jõulumaad on nõutud kaup

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotte ema Anna teeb ettevalmistusi. Lotte jõulumaa avab uksed 7. detsembril, kuid juba praegu on kolmandik prognoositud külastustest välja müüdud.
Lotte ema Anna teeb ettevalmistusi. Lotte jõulumaa avab uksed 7. detsembril, kuid juba praegu on kolmandik prognoositud külastustest välja müüdud. Foto: Ants Liigus

Jõuluprogrammide rühmakülastused on enne pühi juba välja müüdud, üksikuid vabu aegu võib leida vaid järgmiseks nädalaks.

Pernova loodusmajas võib jõuluprogrammile “Jääkaru imeline maailmareis” aja saada veel vaid paaril päeval järgmisel nädalal. Loodusmaja müügi- ja turundusjuhi Hanna Lahesaare ütlust mööda pole vahetult enne jõule toimuvate etendusega programmide arvu võimalik suurendada, sest näitlejad on väga hõivatud ja see seab piiri. Enne pühi toimuvale perepäevale ei ole aga Lahesaare teatel külastajapiiranguid, sest majas ruumi jagub.

Maarja-Magdaleena gildis, kus nagu loodusmajaski võib jõululavastust vaadata ja töötubades osaleda, on reedesed päevad lasterühmadele broneeritud, järel on vaid üksikud kohad. Laupäevadeks, kui tullakse pigem perega, vabu kohti jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles