Pärnu meelitab rootslasi puhkama

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus ja kohalikud ettevõtjad alustavad Nordic Aviationi Stockholmi liinil kampaaniat "Make a wish", mille eesmärk on kutsuda rootslasi Pärnusse puhkama.

Kampaania koosneb kahest osast. 7.-20. detsembrini kingitakse iga päev ühele Rootsi suunal lendajale puhkus Pärnus. Majutuse kahele võidab reisija, kes on istunud istmele "Lucky seat" ja soovinud õigesti. Iga lennu "Lucky seat" istmenumbri valib lennu kapten.

Peale selle saavad kõik reisijad Pärnult kingituseks ümbriku viieaastase Pärnu poisi Sebastiani tervituse ja Pärnu ettevõtjaid tutvustavate postkaartidega.

Kampaania teises osas 2016. aasta märtsini pakuvad üheksa ettevõtet teenuseid erihindadega. Pakkumistega võib tutvuda veebilehel VisitPärnu.

Pärnu linnavalitsuse arenguteenistuse juhataja Anneli Lepa sõnutsi on Pärnul Rootsi turule näidata ja pakkuda küllaga. "Rootsile suunatult ei ole Pärnu linn kampaaniaid lähiminevikus teinud. Koostöös kohalike ettevõtjatega leidsime, et Pärnul on pakkuda rootslastele kvaliteetseid teenuseid. Näiteks on Rootsi inimeste seas väga populaarne golf ja Pärnu piirkond saab olla uhke kahe kvaliteetse golfiväljaku üle. Ka meie spaades on tehtud uuendusi ja sel aastal on avatud kaks uut spaahotelli," rääkis Lepp.

Lepa jutu järgi tekkis kampaania idee seoses hea lennuühendusega Eesti ja Rootsi vahel. Koostööst oli huvitatud Eesti lende korraldav vastne ettevõte Nordic Aviation.

Reklaamikampaanias osalevad Pärnu linnavalitsus, Estonia Resort & SPA Hotel, Tervis Medical SPA, White Beach Golf, Pärnu Bay Golf Links, Pärnu jahtklubi, Tervise Paradiis, Strand, Viiking SPA & Hotel ja Nordic Aviation Grupp.

Kampaaniat tutvustava video leiab YouTube`ist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles