Võrkpallurid said Leedus raske võidu

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Raadik ja Edgar Järvekülg juubeldamas.
Andrus Raadik ja Edgar Järvekülg juubeldamas. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu võrkpalliklubi meeskond alistas Saja liigas täna õhtul Vilniuses sealse Flamingo Volley-SM Taurase 3:1 ja tõusis nüüd tabelis ainuliidriks.

Leedukate alistamiseks pidid pärnakad üksjagu vaeva nägema. Esimese geimi võitsid külalised 25:23 ja teise 25:21. Kolmanda geimi suutsid omakorda võita leedulased tulemusega 25:18. Pärnakad aga sel enam teistkoda juhtuda ei lasknud ja vormistasid 25:19 neljandas geimis matšivõidu.

Pärnakate poolel hiilgas täna Hindrek Pulka asendanud Gilbert Bergštein, kes tõi 16 punkti. Andrus Raadik ja Kardo Kõresaar lisasid 13 punkti. Leedulastel oli resultatiivseim Robert Juchnevic 16 punktiga.

Pärnu meeskond on kogunud kaheksa mänguga 21 punkti ja on nüüd ainuliidrid, sest seni pärnakatega esikohta jaganud Tartu Bigbank teenis tänase 3:2 võiduga kaks punkti ja on nüüd 20 punktiga tabelis teine.

Kolmas on RTU/Robežsardze meeskond 18 punktiga.

Pärnu meeskond mängib järgmiseks kolmapäeval koduses spordihallis, kui Eesti karikavõistluste poolfinaalis kohtutakse teist korda Järvamaa meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles