Doktor Kaisus tegi õpilasfirmade laadal nunnu üllatuse

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ühisgümnaasiumi õpilasfirma Dr. Kaisus pakkus enda õmmeldud kaisukarusid, mille põlle saab poetada näiteks lapse nohu raviva küüslaugu.
Pärnu ühisgümnaasiumi õpilasfirma Dr. Kaisus pakkus enda õmmeldud kaisukarusid, mille põlle saab poetada näiteks lapse nohu raviva küüslaugu. Foto: Ants Liigus

Port Artur 2 kaubakeskuse fuajee kihas laupäeval noortest toote- ja teenusepakkujatest, 14. korda toimunud õpilasfirmade laat “Pärnumaa jõulud” tõi Pärnusse 81 õpilasfirmat üle riigi.

Tulevased ettevõtjad pakkusid ootamatuid ja nutikaid tooteid alates lusikatest kuuma šokolaadijoogi valmistamiseks, daamikingade kontsade kaunistatud kaitsmetest ja vannipommidest kuni 3D-disainehete, juhtmekaitsmete ja puidust lipsudeni.

Minifirmade hulgas üllatas Pärnjõe põhikool kuue esitlusega. Õpetaja Eve Sikka sõnutsi oli neil õpilaste arvu järgi võttes laadal kolmandik kooli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles