Noor treener loodab kasvatada olümpiasportlase

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergejõustikutreener Rauno Kirschbaumi õpilased käivad usinalt trennis ja nii loodab ta, et mõnest sirgub tulevikus tippsportlane.
Kergejõustikutreener Rauno Kirschbaumi õpilased käivad usinalt trennis ja nii loodab ta, et mõnest sirgub tulevikus tippsportlane. Foto: Ants Liigus

Neljandat aastat Pärnu spordikoolis lapsi juhendava kergejõustikutreeneri Rauno Kirschbaumi (26) esimene õpilane on saanud jala noortekoondise ukse vahele.

Nii nagu treener ees, on tema 16aastane õpilane Anete Siman tõkkejooksus võitnud Eesti noorte meistrivõistlustelt juba viis medalit. Tänu sellele pääses neiu Balti matšil osanud Eesti B-vanuseklassi koondisse.

“Mu esimene võimekas sportlane,” muheles Kirschbaum. “Aga see ei ole nii, et kui treener on tõkkejooksja, saab treenitavast kohe tõkkejooksja. See sõltub ikka palju lapsest, mis ala ta valib.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles