Tõstamaa keskkooli õpilased korraldavad maaturismi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõstamaa keskkooli 11. klassi õpilased koostavad MTÜ Eesti Maaturismi esimehe Signe Sarah Arro juhendamisel oma ettevõtte loomise kava.
Tõstamaa keskkooli 11. klassi õpilased koostavad MTÜ Eesti Maaturismi esimehe Signe Sarah Arro juhendamisel oma ettevõtte loomise kava. Foto: Toomas Mitt

Tõstamaa keskkooli õppekavasse võeti maaturismi korraldamine, sellega seoses avati seal esmakordselt Pärnumaal maaturismi edulugude rändnäitus, mis viiakse veel sel nädalal edasi Tahkuranna vallamajja.

Rändnäitus “Maaturismi edulood” tutvustab ka Kõpu küla jõuluvana Korstna talu, millega kui koduvalla tuntud ettevõttega käisid maaturismi korraldust õppivad 11. ja 12. klassi õpilased esimesel õppekäigul tutvumas. Esimeste vastuvõtjate hulgas olid Maria talu peremees Enn Rand, Merelaiu puhkeküla perenaine Livia Kasearu ja Eesti kauneimaks taluks nimetatud Vaiste Rannahäärberi pererahvas Õnne ja Jüri Vainukivi.

Sel nädalal pidas turismiettevõtlusest huvitatud noortele loengu MTÜ Eesti Maaturismi nõukogu esimees Signe Sarah Arro, kelle nagu ka tegevjuhi Raili Mengeli juhendamisel hakkasid õpilased koostama oma ettevõtte loomise plaani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles