Pärnu korvpallimeeskonna leedulane: Olen Pärnusse tuleku üle õnnelik!

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paulius Petrilevicius (nr 21).
Paulius Petrilevicius (nr 21). Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Balti Liiga novembri parim mängija Paulius Petrilevicius tõdes intervjuus Pärnu korvpalliklubi kodulehele, et talle võõras Pärnu tundus esialgu hirmutav, kuid ta tunneb end siin hästi.

Suuresti aitasid leedulase kohanemisele kaasa sõbralikud meeskonnakaaslased. "Tänu neile tunnen end hästi nii korvpalliväljakul kui sellest väljaspool," sõnas ta. "Minule oli kõik uus, linnast ma palju ei teadnud ja see kõik tundus natuke hirmutav, kuid nüüd tunnen end siin väga hästi."

Petrilevicius avaldas eelmisest koduklubist Juventusest lahkumise põhjusena, et tema mängustiil ei vastanud treeneri ootustele. "Tundsin, et ma ei ole meeskonnale piisavalt kasulik," põhjendas Petrilevicius. "Pärast kaalutlust rääkisin agendiga ja ta leidis mulle mitu huvitavat pakkumist. Lõpuks valisingi Pärnu ja ma olen selle üle väga õnnelik!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles