Ole lasterikka pere lapsele jõuluvana

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kingikotid.
Kingikotid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

JCI Pärnu ehk ettevõtlike noorte koja algatamisel käivitati selle aasta detsembris lasterikaste perede jõulupuu projekt, millega täidetakse 50 Pärnumaa lapse soovid.

"See on omalaadne jõulupuu, millega saame rõõmu tuua poolesajale lapsele. Loodan väga, et inimesed leiavad selle erilise puu üles ja üheskoos saame täita laste jõulusoovid," ütles Eesti lasterikaste perede liidu president Aage Õunap.

Kingituse tegemiseks minge lehele http://joulupuu.jcitallinn.ee/parnu/ ja valige välja laps või lapsed, kellele kingitust teha soovite. Registreerige end tema nime juures kingitegijaks, misjärel saadab süsteem teile e-kirjaga selle kohta kinnituse.

Pakitud kingitusi, millel kirjas kingisaaja nimi, oodatakse hiljemalt 16. detsembriks Port Arturi kaubanduskeskuses asuvasse Karupoeg Puhhi mänguasjakauplusesse. Kingituste nimekiri on ka Karupoeg Puhhi poes ja registreerima ei pea veebikeskkonna kaudu.

’’Organisatsiooni üks ettevõtmine on algatada ja toetada ühiskonnas positiivseid protsesse, jõulupuu projekt aitab nii mõnelgi lapsel osa saada jõuludest ja tunda jõulutunnet, mida muidu võib-olla ei oleks," rääkis JCI Pärnu president Keit Nestor.

Ettevõtlike noorte koda ehk JCI on aktiivsete inimeste rahvusvaheline võrgustik, mis innustab noori ühiskonda positiivset muutust tooma. JCI tegutseb rohkem kui sajas riigis üle maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles