Vabakool toob Port Arturisse jõululaada

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabakooli heategevuslikul jõululaadal astuvad ples kooli, loovuskeskuse ja Pärnu kunstide maja õpilased. Arhiivifoto.
Vabakooli heategevuslikul jõululaadal astuvad ples kooli, loovuskeskuse ja Pärnu kunstide maja õpilased. Arhiivifoto. Foto: Erakogu

Pühapäeval, 13. detsembril korraldab Pärnu vabakool Port Artur 2s heategevusliku jõululaada.

Vabakooli esindaja Kauni Sillati teatel on selle aasta loterii kõigi aegade suurim ja auhinnalisim: iga-loos-võidab-loteriis lööb kaasa ligemale 40 ettevõtet ja peavõit on Georg Otsa spaa perepuhkus neljale koos toitlustuse ja massaažidega.

Müügiks pakutakse kodutooteid, lindude söögimaju ja omatehtud jõulukinke. Avatud on kinkide tegemise ja kommivalmistamise töötuba. Üles astuvad vabakooli, loovuskeskuse ja Pärnu kunstide maja õpilased, töötavad kohvikud ja salatuba. Saab vaadata vahvaid jõulunäidendeid ja püüda põnevaid kalu. Laat on heategevuslik, selle tulu läheb loodusklassi ja bändiruumi arendamiseks.

Vabakool on korraldanud jõulumüüke 1997. aastast. Viimasel viiel aastal on laat "Kogu pere jõulumaa" toimunud Pärnu Keskuses. Sel aastal kutsutakse rahvast esimest korda aga Port Arturisse.

"Kuna jõulud on perepüha, sobib jõuluootuse aega suurepäraselt üks laat, kus jagub vaatamist, isetegemist ja rõõmu nii suurtele kui väikestele," lausus Sillat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles