Juhtkiri: Võtkem ette!

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Tänane Pärnu Postimees annab ülevaate sellest, kuidas on läinud konkursi “Ettevõtlik pärnakas” senistel võitjatel. Nagu ettevõtluse puhul ikka, leidub nii neid, kellel läheb hästi, kui neid, kellel loodetud läbilöök saavutamata jäi.

Pärnu ettevõtluskonkursi peamine kasu ei seisnegi selles, et võitjast saaks ilmtingimata edukas ettevõtja, selleks puudub mastaap igas mõttes, auhinnafondki pole väga suur. Küll saavad ettevõtlikud või selle poole püüdlevad inimesed veidi ettevõtlusteemalist haridust, kohtuda omasugustega, mõelda ja proovida.

“Ettevõtlikul pärnakal” on oma eduloodki ette näidata. Kolleegidest konkurentideks muutunud Rauno Oja ja Ivar Maidla valmistavad mõlemad oma firmadega maakeldreid ja kumbki pole oma ambitsioonidega vaid Eestisse pidama jäänud, lootes murda välisturule. Jõudu mõlemale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles