NOËP ja Sander Mölder löövad Pärnus biiti

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Kõpper on alustanud soolokarjääri tormiliselt, plaadifirmad võtavad ukse taha ritta.
Andres Kõpper on alustanud soolokarjääri tormiliselt, plaadifirmad võtavad ukse taha ritta. Foto: promo

Eesti alternatiivse elektroonse muusika tippartistid NOËP (Andres Kõpper) ja Sander Mölder esinevad homme Pärnus Korter 13s.

Novembris sõlmis 25aastane Andres Kõpper lepingu Rootsi plaadifirmaga Sony Music, Spotifys ülipopulaarseks hitiks osutunud “Move” seadis kuulsad plaadifirmad noormehe ukse taha ritta. “Tema muusikat on kirjeldatud kui täiuslikku segu indie’st, elektrost ja popist koos NOËPi omapärase häälega,” seisab plaadifirma kodulehel. Järgmisel aastal ongi artistilt koostöös Sony Musicuga oodata lühialbumit.

Sander Mölder toob aga elektroonsesse muusikasse intelligentsi, nimelt on Mölder lõpetanud Eesti muusika- ja teatriakadeemia bakalaureusekraadiga klaveri ja tšello erialal. Hiljuti kogus mees populaarsust, kui lõi vahvalt loomingulise popurrii kaunimatest Eesti lauludest pealkirjaga “Kõlab hästi”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles