Jõusaalis valesti treenides tekib oht ennast vigastada

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi brasiillasest jõusaalitreener Bryan Romano Farrani ei räägi eesti keelt, on ta rõõmus, et inimesed julgevad talt nõu küsida inglise keeleski. Seda juhtub sagedamini, kui mees Pärnusse kolides ootas.
Kuigi brasiillasest jõusaalitreener Bryan Romano Farrani ei räägi eesti keelt, on ta rõõmus, et inimesed julgevad talt nõu küsida inglise keeleski. Seda juhtub sagedamini, kui mees Pärnusse kolides ootas. Foto: Urmas Luik

Brasiiliast pärit treener Bryan Romano Farani (30) on siiralt üllatunud eestlaste füüsilise aktiivsuse üle, kuid treenerile on silma jäänud, et paljud ei treeni teadlikult.

“Kui tulin neli aastat tagasi esimest korda Pärnusse võrkpalli mängima, üllatas mind, et Pärnu-suuruses linnas on viis–kuus spordiklubi,” kinnitas Farani. “Aga kui lähed klubidesse tipptunnil, on kõik kohad puupüsti rahvast täis. Arvan, et eestlased on tublid ja liiguvad palju.”

Küsige treenerilt nõu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles