Pärnu jääb ilma kahest lastekaitsespetsialistist

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parem palk ja senisest paremad tingimused viivad Pärnu linnavalitsuse lastekaitseteenistuse juhataja Jaanus Mäe (pildil) uude ametisse.
Parem palk ja senisest paremad tingimused viivad Pärnu linnavalitsuse lastekaitseteenistuse juhataja Jaanus Mäe (pildil) uude ametisse. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsuse sotsiaalosakonna lastekaitseteenistus jääb ilma kolmandikust oma töötajatest, sest töölt lahkub korraga kaks inimest.

Sotsiaalosakonna juhataja Aika Kaukveri teatel meelitas ühe spetsialisti enda ridadesse tulevast aastast tööd alustav sotsiaalkaitseamet ja teine lahkub pärast katseaega omal soovil.

Kaukver tunnistas, et sotsiaalosakonnas on viimastel aastatel kaadri voolavus suur olnud. “Üks põhjusi on vanemate töötajate pensionileminek, teine, niisama tähtis on palganumber ja seegi, et loodav sotsiaalkaitseamet suudab paremaid tingimusi pakkuda, meelitades meilt häid spetsialiste üle,” selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles