Etlemisvõistluse grand prix läks Viljandimaale

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Etlemisvõistluse tipphetkeks oli Tarvastu gümnaasiumi noormehe Kristjan Häggblomi esinemine Koidula luuletusega "Eesti kotkas" ja Merca "Sümfoonia Luciale" esitus: Lydia Koidula loomingu kõrval sel aastal Merle Jäägeri (paremal) ehk Merca loomingut.
Etlemisvõistluse tipphetkeks oli Tarvastu gümnaasiumi noormehe Kristjan Häggblomi esinemine Koidula luuletusega "Eesti kotkas" ja Merca "Sümfoonia Luciale" esitus: Lydia Koidula loomingu kõrval sel aastal Merle Jäägeri (paremal) ehk Merca loomingut. Foto: Eleri Saks

Üleriigiline etlejate konkurss "Koidulauliku valgel" tõi laupäeval, 12. detsembril Pärnusse luulelugejaid mitmest Eesti maakonnast: pärnakatest pälvisid eripreemiad  Jasmiin Üpraus Pärnu Vabakoolist ja Lisbet Raedov Pärnu Koidula gümnaasiumist.

Juba 19. korda teoks saanud etlemisvõistlusel loeti Lydia Koidula loomingu kõrval sel aastal Merle Jäägeri ehk Merca loomingut, teatas Ille Rohtlaan Pärnu Koidula gümnaasiumist.

Rohtlaane hinnangul sai kahe naisluuletaja ühisosa üle aegade elamusliku sisendusjõu tänu väga tugevatele noortele luulelugejatele, keda oli sel aastal võistlusel osalemas 23: nooremas vanuseklassis 11 ja vanemas 12, üks esitus oli võistlustules videosalvestusena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles