Karlssoni kotletid nagu nutikuse mõõdupuu

Silvia Paluoja
, reporter, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Need Tahkuranna marineeritud kurgid on Eesti toiduteel ja rahvusköögis mu lemmikud,” haaras MTÜ Eesti Maaturismi projektijuht Laivi Mesikäpp Uulus esinemise järel kätte kohaliku tootenäidise.
“Need Tahkuranna marineeritud kurgid on Eesti toiduteel ja rahvusköögis mu lemmikud,” haaras MTÜ Eesti Maaturismi projektijuht Laivi Mesikäpp Uulus esinemise järel kätte kohaliku tootenäidise. Foto: Silvia Paluoja

Mööda Pärnumaad hargneb Eesti toidutee, mille kaardil on 13 peatuskohta, samad tähised võiks kanda Läänemere toidutee kaardile, mis rõhutab rahvusköökide eripära.

“Klient peab saama piirkonna külastamisest elamuse ja toit on väga oluline komponent,” tõdes MTÜ Eesti Maaturismi projektijuht Laivi Mesikäpp.

Setumaalt pärit Mesikäpa jutu järgi lisavad külastajale toiduelamust inimesed, kes selle toidu ümber on, nende räägitud pärimuslugu ja ruum, kus toitu pakutakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles