Pärnumaa kuus olümpiapääset võib saada lisa

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Laasma.
Liina Laasma. Foto: PP

Eesti Olümpiakomitee esindajate kogu konstateeris, et 2016. aasta Rio de Janeiro olümpiamängudele on endale võistlejakoha kindlustanud 18 eestlast, kandidaatidena on kirja üle poolesaja sportlase.

Kvalifitseerumine alles võtab hoogu. Paljudel aladel fikseeritakse osavõtjad 1. jaanuari edetabeleid arvesse võttes, näiteks kergejõustikus ja ujumises lükati normide täitmise viimane võimalus juulisse. Eesti kinnitab Rahvusvahelisele Olümpiakomiteele oma sportlaste nimed hiljemalt 18. juulil.

Seni olümpiapileti teeninud poolteise tosina atleedi seas on kümme kergejõustiklast Gerd Kanter, Rasmus Mägi, Tanel Laanmäe, Liina ja Lily Luik, Magnus Kirt, Roman Fosti, Grit Šadeiko, Jaak-Heinrich Jagor ja Maicel Uibo), neli sõudjat (Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä), kolm purjetajat (Ingrid Puusta, Karl-Martin Rammo ja Deniss Karpak) ja maadleja (Epp Mäe).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles