Endise masinatehase hoones lahvatasid leegid

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööl vastu eilset põles mahajäetud masinatehases umbes 250 ruutmeetrit osaliselt kokku varisenud katusepinda, mida päästjad kustutasid ligemale kümme tundi.
Ööl vastu eilset põles mahajäetud masinatehases umbes 250 ruutmeetrit osaliselt kokku varisenud katusepinda, mida päästjad kustutasid ligemale kümme tundi. Foto: Ardi Truija

Päästjad said ööl vastu eilset kell 23.59 väljakutse Rääma tänavale hüljatud masinatehasesse, helistaja sõnutsi tuli sealt suitsu ja oli näha leekide kuma.

Sündmuspaigale jõudnud suitsusukeldujad sisenesid hoonesse ja alustasid kustutustöödega. Rääma tänava lõik Kaevu tänavast kuni Tallinna maanteeni suleti liiklusele.

Päästetöid juhtinud Pärnu maakonna operatiivkorrapidaja rääkis kella ühe aegu öösel Pärnu Postimehele, et põleb endise masinatehase kompleksi keskel oleva hoone katus. Sel ajal ei osanud ta veel põlengu täpset ulatust öelda, kuid pakkus, et põlema on süttinud ligemale 120 ruutmeetri jagu kokkuvarisenud katust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles