Balletistuudio näitab "Tuhkatriinut"

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasuema tütardega: episood Kersti Adamsoni balletistuudio vastvalminud lasteballetist "Tuhkatriinu".
Tantsivad Merili Põllu, Elis Jurkatam, Laura Kiviselg. Lavastuse koreograaf on Kersti Adamson.
Kasuema tütardega: episood Kersti Adamsoni balletistuudio vastvalminud lasteballetist "Tuhkatriinu". Tantsivad Merili Põllu, Elis Jurkatam, Laura Kiviselg. Lavastuse koreograaf on Kersti Adamson. Foto: Aleksandra Logina

Pärnu kunstide maja Kersti Adamsoni balletistuudio toob laupäeval Pärnus esimest korda lavale lasteballeti "Tuhkatriinu".

Balletietendus algab laupäeval kell 14 kunstide maja ärklisaalis ja selles teeb kaasa kogu 57-liikmeline stuudiopere.

Kesti Adamsoni teatel etendati Sergei Prokofjevi muusikale loodud lasteballetti eelmisel nädalavahetusel Riia XI rahvusvahelisel lasteballettide festivalil Winter Tale ja praegu võõrustab balletistuudio külalisi. Nimelt on Adamsoni stuudio osalenud Riia balletifestivalil juba neli korda ja selle aja vältel on sõlmitud sõprussuhteid eri koreograafia- ja balletistuudiotega. Riia festivali järel võõrustab Pärnu balletistuudio omakorda Läti, Jaapani ja USA tantsijaid, ühtekokku rohkem kui pooltsadat noort.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles