Küünlasära juhatab jõulukontserdile

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chalice (Jarek Kasar).
Chalice (Jarek Kasar). Foto: PP

Homme õhtul toimub Koonga valla Pikavere küla kirju ajalooga vanas vallamajas rahvusvaheliste esinejatega jõulukontsert.

Pikavere Jõulumeloodia korraldaja Vallo Kappaku teatel astuvad üles tuntud ja vähem teatud muusikud: Ants Välimäe tütrega, Kiara Kappak, Carol Annuk, Siim Siimer, Ivo Leesaar, Liis Viin ja Liina Vokk. Inglismaalt on spetsiaalselt selleks õhtuks kohale lennanud multitalent Christina O’Carrol koos Tom Browninguga ja õhtu peaesineja on Chalice (Jarek Kasar) klaveril.

Inglismaalt kohale sõitnud hõbehäälne Christina O’Carroll ning muusik ja produtsent Tom Browning esitavad armastatud lugusid oma kaunis võtmes. Christina on 22aastane multifunktsionaalne esineja: korraga laulja, laulukirjutaja ja tantsija. Näiteks võib teda praegu näha üleilmses H&Mi jõuluvideos koos Katy Perryga tantsimas. Ta töötab stuudios Auraphonic ja järgmise aasta alguses võib oodata tema esimest minialbumit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles