Uus traditsioon on sündinud – Koidula jõuluball

, Koidula kooli huvijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidula kooli jõulupall.
Koidula kooli jõulupall. Foto: Marie Rosalie Hanni (MRH Photography)

Koidula koolis toimus esmakordselt jõuluball. Direktor Indrek Kaldo avas balli tänusõnadega korraldajatele – õpilasesindusele – ja kinnitas, et jõuluball sobib kooli akadeemiliste põhiväärtustega ning selles peaks saama traditsioon.

Õhtu algas avavalsiga, edasi kõlasid laulunumbrid ja üles astusid meie oma kooli õpilased, tunnustatud võistlustantsijad Nataly Metsis koos tantsupartner Kaspar Karumaaga ja Eliisa Abramova – Artjom Garbunov, kes on Eesti meistrid Ladina-Ameerika tantsudes. Õhtut juhtisid G1 klassi õpilased Laura Kiviselg ja Mike-Richad Koch, balli peaesineja oli Daniel Levi. Valiti balli prints ja printsess.

Ettevalmistused algasid juba kooliaasta alguses ja meeskond kohtus igal nädalal, sest nimekiri ettevalmistavatest tegevustest oli pikk. Balli avavalsi ja tantsunumbri õppimiseks möödus kolm toimekat kuud tantsuõpetaja Annika Viibuse käe all ja kooli puhkpilliorkester hakkas juba septembris harjutama balliks sobivaid muusikapalu õpetaja Rein Vendla juhendamisel.

Korraldajad otsisid balli jaoks koostööpartnereid ja sponsoreid väljastpoolt kooligi ja koostöös Peopiigade agentuuriga ehiti kooli aula ballisaaliks. Poisi Eine ja Selver pakkusid balli külalistele suupisteid, meeneid esinejatele ja ballikülalistele jagasid My Fitness, Expressions, Pagaripoisid ja paljud teised.

“Paljusid üritusi mujal maailmas saab jälgida sotsiaalmeedias, ka meie ballile võis kaasa elada reaalajas Snapchati vahendusel. Jõuluballi jälgis ligemale 200 inimest. Ball oli igati uudne, meeldejääv ja lõbus!“ kirjeldas oma emotsioone G1 klassi õpilane Johanna Kaal.

“Mina olin üks neist, kes üpris hilja otsustas, et võiksin balliletulla. Aulasse astudes ei tundnud ma ruumi äragi: seal olid  lühtrid laest rippumas ja trobikond noori uhketes kleitides ja ülikondades. See ei ole sageli esinev vaatepilt, nautisin seda. Kuna on 21. sajand, ei olekski saanud oodata, et ball möödub vaid valsisamme tehes. Toimusid mängud, kus pandi proovile koostöövõime, eesti laulude tundmine ja hääletugevus. Kui Daniel Levi saabus, oleksid õpilaste hääled võinud majalt katuse tõsta. Võib-olla tõstsidki, kuid ega meil olnud aega ometi sellele keskenduda! Pidu jätkus ka pärast muusiku lahkumist, kui kooliraadio KGFM võttis ohjad enda kätte. Kindlasti jääb see õhtu minu mällu kui üks meeldiv mälestus. Loodan, et jõuluballist saab meie kooli traditsioon,” rääkis G2 klassi õpilane Maris Põldsaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles