Pärnu tööstusala teise etapi ehitus algab veebruaris

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Loode-Pärnu tööstusala umbes 2,4 miljoni eurose teise etapi ehitus peaks algama järgmise aasta veebruaris ja valmima sama aasta augustiks.

Pärnu linnavalitsuse ettevõtluse arengu peaspetsialist Aare Raev ütles BNSile, et Loode-Pärnu tööstusala teise etapi projekteeringud on tehtud ja ehitustööd võiksid alata juba veebruaris, valmis peaks teine etapp saama 2016. aasta augusti lõpuks. "Teise etapi osas on kolme ettevõttega hoonete rajamiseks lepingud sõlmitud ja kahe ettevõttega ollakse lepingute sõlmimisele lähedal," lisas Raev.

Aare Raevi sõnul on ettevõtete huvi tööstusala vastu suur. "Igas kuus uurib tööstusalale laienemise võimalust umbes 20 ettevõtet," märkis Raev. Lepinguid tema sõnul nii palju ei sõlmita, paljud ettevõtted kuulavad lihtsalt maad. "Soovime arendada piirkonnas tööstustegevust, osa ettevõtteid soovib maad kasutada aga näiteks laopinnana," ütles Raev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles