Lavakuninganna Linda Rummo trumbid olid sära ja elegants

, kunagine Estonia ooperiartist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linda Rummo Elizana, Endel Pärn Henry Higginsina ja Hugo Malmsten Pickeringina Estonia legendaarses lavastuses "Minu veetlev leedi". Muusikal esietendus Estonia teatris 30. detsembril 1963, lavastas Voldemar Panso.
Linda Rummo Elizana, Endel Pärn Henry Higginsina ja Hugo Malmsten Pickeringina Estonia legendaarses lavastuses "Minu veetlev leedi". Muusikal esietendus Estonia teatris 30. detsembril 1963, lavastas Voldemar Panso. Foto: Rahvusooper Estonia arhiiv

Jõulude ajal olen ikka mõelnud, et saadan oma lemmiknäitlejale kaardi või helistan ja küsin, kuidas ta elab. Ja Linda Rummo on vastanud mõnusa muigega hääles: eakohaselt. Et meri ei paista enam Mai tänava aknast välja vaadates ära, sest puud on ette kasvanud – kui seda metsa ees ei oleks! Aga köögi aknast paistab Eluvesi ja tema elab eluga kaasa.

Sisekõrvas kuulen veel praegugi Linda Rummot küsivat, miks ma tal Pärnus külas olles ei räägi. Kas ma ei oska? Minul on suu samal ajal tema küpsetatud kooki täis, katsu siis süüa ja jutustada ühekorraga!

"Praegu on see moes," teadis Linda Rummo rääkida, üritades vihjata, et kogu aeg peab suu käima, nätsu närima ja rääkima. Huumoriga saab ju palju ära öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles