Pärnu ühisgümnaasiumis jagati jõulurõõmu

, Ühisgümnaasiumi huvijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ühisgümnaasiumlastel möödus viimane nädal rõõmurohkelt. Saabuvate jõulude puhul jagati nii häid soove, kaarte kui maiustusi.

Kõige meeleolukam päev oli kolmapäev, mil kogu kool tähistas jõuluolümpiat. Jõuluolümpia on ettevõtmine, mis ühendab ühisgümnaasiumi pika kooliolümpia traditsiooni ja Hansagümnaasiumi lõbusad jõuluolümpiamängud.

Jõuluolümpial sai iga klass loosi teel ühe riigi, mille kodanikeks üheks päevaks kehastuti. Kavas olid riikide tutvustused, superstaari valimine; sportlikest võistlustest jõulueide kandmine, pimevolle, täpsusvisked ja sumo. Päev oli emotsionaalne ja veel järgmisel hommikul olid kõhulihased naerust valusad.

Peale lõbusa spordipäeva toimus nädala jooksul rida heategevuslikke ettevõtmisi. Heategevuslik jõululaat loomade varjupaiga heaks on olnud ühisgümnaasiumis pikki aastaid kindel traditsioon, mis eelmisel aastal paraku soiku jäi. Hea, et see tava taastati kahe hakkaja tütarlapse Keiti Kasenurme ja Annemari Naarise eestvedamisel. Laada ja kohviku korraldas ka kooli õpilasesindus, et koguda raha õpilaste puhkenurga ja õpilasürituste tarbeks.

Nädala jooksul said noored kuuse alla tuua oma seismajäänud mänguasju. Mänguasjaabi on viimasel kolmel aastal väga edukalt toiminud. Korralikud mänguasjad, lauamängud ja raamatud oleme varasematel aastatel viinud lasteaeda, MTÜ Pärnumaa Lasterikaste Perede Liidule ja Shalomi lastemajale. Selle aasta mänguasjad ootavad sorteerimist ja siis leiavad needki endale uued sõbrad.

Jõuludele koolis pannakse punkt järgmisel teisipäeval, mil õpilased ja õpetajad esinevad üheskoos jõulukontserdil. Seejärel saab igaüks jõule tähistada kodus oma lähedaste keskel. Rõõmurohket jõuluaega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles