Meigi- ja grimmikunstnik valis veiste asemel pintslid

Anu Villmann
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grimeerijana meeldib Mariale luua karaktereid. Mida põnevam ajastu, tegelaskuju ja teema, seda lahedam on inimlõuendile uut väljanägemist anda, leiab ta.
Grimeerijana meeldib Mariale luua karaktereid. Mida põnevam ajastu, tegelaskuju ja teema, seda lahedam on inimlõuendile uut väljanägemist anda, leiab ta. Foto: Urmas Luik

Kui meigi- ja grimmikunstniku Maria Indermitte (23) tööpäevad ei mööduks filmivõtetel, teatris või stuudios, kasvataks ta maal pudulojuseid.

Noor naine, kel taskus Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli veisekasvatusspetsialisti ning meikari ja grimeerija diplom, kõlab kokku üsna ulmeliselt, ent Maria puhul on see sulatõsi – ta ongi diplomeeritud loomakasvataja ja ilulooja samas isikus!

Enamgi: Pärnu-Jaagupist pärit Maria võinuks vabalt uurida, millist parteid valijad eelistavad või analüüsida reklaami mõju tarbijate ostuharjumustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles