Omanik ootab kolemaja kokkuvarisemist

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Sadama 7 asuva kolemaja omanik ootab, et hoone kokku kukuks, sest muinsuskaitse ei luba seda lammutada, maja kasutuskõlblikuks ehitada pole aga omaniku arvates võimalik. Foto on illustreeriv.
Pärnus Sadama 7 asuva kolemaja omanik ootab, et hoone kokku kukuks, sest muinsuskaitse ei luba seda lammutada, maja kasutuskõlblikuks ehitada pole aga omaniku arvates võimalik. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus Sadama 7 asuva kolemaja omanik ootab, et hoone kokku kukuks, sest muinsuskaitse ei luba seda lammutada, maja kasutuskõlblikuks ehitada pole aga omaniku arvates võimalik.

“Praeguse koleduse asemel oleks seal juba ammu olnud midagi ilusat, kui poleks tugevat vastuseisu,” on hoonet omava ettevõtte juht seisukohal. “Seega seisab see õnnetusehunnik seni, kuni lõpuks ümber kukub või ametniku arvamus muutub.”

Enda ütlust mööda käis mees muinsuskaitse jutul eelmisel aastal – seetõttu, et talle määrati 6000eurone sunniraha. “Proua Nele Rendi seisukoht oli endine: hoonet ei tohi lammutada,” rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles