Galerii: Parimad Kahvliahvi retseptid jõudsid kaante vahele

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal esitlesid Merle Liivak ja Hele-Mai Alamaa Pärnus Rahva Raamatus "Kahvliahvi kokaraamatut".

Kahvliahvikeste lipukiri kõlab: “Lase laps kööki!”, mille mõte on innustada lapsevanemaid kaasama oma lapsi toidu valmistamisse, et väike inimene näeks, millest söök koosneb ja kuidas see valmib. Et laps ei arvaks, et toit tuleb kotist. On isegi teaduslikult tõestatud, et köögis kaasatud laps sööb parema meelega eri toitu, isegi juurvilju.

Kahvliahvi kokaraamatu idee sündis samuti isiklikust huvist ja vajadusest: Merle Liivakul ja raamatu kaasautoril-fotograafil Hele-Mai Alamaal, kel mõlemal kolm last, tundsid, et neil on köögiriiulilt just see raamat puudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles