Innove aastalõpugalal tunnustati tublimaid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa Rajaleidja keskuse juhataja Lea Mardik.
Pärnumaa Rajaleidja keskuse juhataja Lea Mardik. Foto: Maarja Burket

AS Innove jagas aastalõpugalal tunnustusauhindu ja hariduse tugiteenuste valdkonnas tuli sel aastal aasta innoveka tiitel Pärnumaale, selle pälvis Pärnumaa Rajaleidja keskuse juht Lea Mardik.

Aasta innoveka auhinnaga tunnustatakse SA Innove töötajat, kes on avatud ja valmis jagama oma oskusi ja kogemusi, märkab kolleegi, aitab ja toetab teisi nende ülesannete paremal täitmisel, on hea koostööpartner ja panustab aktiivselt hea koostööõhkkonna kujunemisele.

Kolleegide iseloomustuse kohaselt oskab Lea Mardik oma loodud meeskonda motiveerida ka kõige raskematel hetkedel, ta on hooliv ja arvestav, samal ajal süsteemne ja eesmärkidele orienteeritud. Tema arvamust peetakse oluliseks ja võetakse arvesse. Ta on soe, meeldiv ja töökas inimene.

Pärnumaa Rajaleidja keskusega kõrvuti tegutseva Pärnu õppenõustamiskeskuse juhataja Rita Luhaoja tõstab esile kahe keskuse tõhusat koostööd, milles on hindamatu osa Lea Mardikul.   

Aasta innoveka kõrval anti välja veel aasta välissuhtleja, aasta tegija ja aasta teo auhind.  Aasta välissuhtleja on Tartumaa Rajaleidja keskuse juht Piret Tatunts, kes on aktiivselt kaasa löönud avalikkusele Rajaleidja tegemiste tutvustamisel. Hariduse tugiteenuste agentuuri aasta tegija on Järvamaa Rajaleidja keskuse psühholoog Marie Maarend.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles