Mandariinid püüavad taas kaubandus-Oscarit

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima hüpermarket nagu teisedki Pärnu suuremad ja väiksemad kauplused ei pidanud nädalavahetusel ostlejate vähesuse üle kurtma.
Maxima hüpermarket nagu teisedki Pärnu suuremad ja väiksemad kauplused ei pidanud nädalavahetusel ostlejate vähesuse üle kurtma. Foto: ARDI TRUIJA/

Mis on super- ja hüpermarketites jõulupühade eelse aja suurim müügihitt? Loomulikult mandariinid, teatavad kaubanduskettide esindajad kui ühest suust.

Pärnus olid mandariinid nädalavahetusel kaupluste müügiedetabelites esikohal nii Selveris, Rimis kui Maximas.

"Mandariinide müük on tänavu detsembri esimeses pooles olnud rekordiline ja prognoosime, et kogu kuu jooksul ostavad Eesti tarbijad Maxima kauplustest ligemale 750 tonni mandariine," ütles Maxima Eesti kommunikatsioonijuht Katja Ljubobratets. "Väga populaarsed on jõulu- ja pühadeteemalised maiustused: šokolaadist kuuseehted, jõuluvanad, põhjapõdrad, lumememmed, päkapikkude ja jõuluvanadega šokolaaditahvlid."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles