Vändra gümnaasium kirjutas parima eduloo

Silvia Paluoja
, reporter, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra gümnaasiumi minifirmade juhendaja õpetaja Silja Enok valmistus koos õpilastega kooli jõululaadaks.
Vändra gümnaasiumi minifirmade juhendaja õpetaja Silja Enok valmistus koos õpilastega kooli jõululaadaks. Foto: Urmas Luik

Vändra gümnaasium tuli “Ettevõtliku kooli” edulugude konkursil parimaks, 300eurone preemia on neile nagu seemneraha järgmise ettevõtlus- ja karjääripäeva korraldamiseks.

Haridusprogrammi “Ettevõtlik kool” rakendamist Pärnumaal kureerib Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskus (PEAK) ning kõnealune edulugude konkurss toimus nende korraldamisel. Läinud aastal võttis konkursist osa kaks, tänavu seitse kooli. Esikolmikus on Vändra järel Raeküla kool ja Pärnu-Jaagupi gümnaasium.

PEAKi noorte ettevõtlikkuse ja tööhõive projektijuht Viivika Vilja märkis, et Vändra teema oli ettevõtlus- ja karjäärinädal, mille ajal õpilased tutvusid kohalike tööandjatega ning tajusid nende seost kooli ja kogukonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles