Pärnu aastavahetuse tulevärk maksab 5000 eurot

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilutulestik.
Ilutulestik. Foto: Ants Liigus

Pärnu aastavahetuse ilutulestik toimub traditsiooniliselt kohalike ettevõtjate toel ja tänavu läheb see maksma 5000 eurot. Uusaastaöö suurejoonelise üheksaminutilise vaatemängu korraldab Ruf Eesti AS.

"Tänavuse ilutulestiku muudab eriliseks eri punktides üheaegselt toimuv dünaamiline vaatemäng, mis muudab ilutulestiku võimsaks ja laiaulatuslikuks. Ilutulestikku lastakse Pärnus vana silla juurest jõe vasakult kaldalt," teatas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Karin Õunap.

Kõige parem on aastavahetuse ilutulestikku vaadata risti üle jõe, st jõe paremalt kaldalt. Kindlasti avaneb ka sillalt suurepärane vaade. Eri kõrgustesse avanevad efektid ei jää nägemata neilegi, kes Pärnu Keskväljakul kuuse juures uut aastat tervitavad.

On saanud toredaks traditsiooniks, et uusaastaöö ilutulestikku toetavad Pärnu linna ettevõtjad, seekord toetavad aastavahetuse ilutulestiku korraldamist Kaubamajakas (Papiniidu Projekt AS), AS Pärnu Vesi, AS YIT Ehitus, Wendre AS, Scanfil OÜ ja Sanatoorium Tervis AS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles