Äraarvamismäng: Mõistata, kes on pildil, ja võida auhind

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu Postimees

Pärnu Postimees korraldab jõulupühade ajal digilehes pildimängu, kus tuleb ära arvata, kes Pärnu tuntud inimestest varjab end jõuluvana habeme taga. Õigesti vastanute vahel loosib ajaleht välja auhinna.

Artikli juurde on riputatud viis valge habemega ehitud tuntud Pärnu inimese pilti. Mängus osalemiseks tuleb valida iga pildi kõrvale kirjutatud kolmest nimest just see õige variant: kas a, b või c. Kogu vastus peaks koosnema viietähelisest kombinatsioonist, näiteks c, b, a, a, b.

Vastuseid ootame 27. detsembri südaööni meiliaadressil joulud@parnupostimees.ee. Lisage kindlasti oma nimi ja kontaktandmed, et auhinna võitmisel saaksime teiega ühendust võtta.

Äraarvamismängu võitja selgitame välja esmaspäeval, 28. detsembril.

Foto: Pärnu Postimees

1. Kas pildil on a) Pärnu maavanem Kalev Kaljuste, b) Pärnu linnapea Romek Kosenkranius või c) riigikogu liige Toomas Kivimägi?

Foto: Pärnu Postimees

2. Kas pildil on a) Eesti rahvusringhäälingu Pärnu korrespondent Ester Vilgats, b) laulja Kaire Vilgats või c) ajakirjanik Kalev Vilgats?

Foto: Pärnu Postimees

3. Kas pildil on a) Pärnu abilinnapea Jane Mets, b) Pärnumaa kutsehariduskeskuse direktor Riina Müürsepp või c) näitleja Carmen Mikiver?

Foto: Pärnu Postimees

4. Kas pildil on a) vutilegend Raio Piiroja, Pärnu võrkpalliklubi peatreener Avo Keel või c) sõudelegend Jüri Jaanson?

Foto: Pärnu Postimees

5. Kas pildil on a) filmimees Mark Soosaar, b) näitleja Ago Anderson või c) näitleja ja laulja Peeter Kaljumäe?

Copy
Tagasi üles